What's on

MarTech - Boston

MarTech - Boston

At MarTech, we cross-pollinate the best ideas and latest innovations across marketing, technology, and management. But more importantly, we reveal the beautiful entanglements between them.

MarTech is a tech conference for marketers and marketing conference for technologists. Management, as a discipline, is an integral and essential part of the program.

Not every organization is ready for marketing, technology, and management to converge. Our mission is to enable the present and future leaders who recognize the synergies between these disciplines to drive change and demonstrate the power of a united Martech tribe.

We hope you'll join us.

Agenda Topics Include:

Monday, October 2
5:15PM - 7:15PM (2hr) Opening Night Reception & Expo Hall Opening
    
Tuesday, October 3
7:00 AM-9:00 AM (2 hr) Breakfast & Registration

8:15 AM-8:45 AM (30 min) Breakfast Keynote

9:00 AM-10:30 AM (1 hr 30 min)     
Keynotes:
Scott Brinker: Thriving in a World of Rapidly Changing Marketing Technology
David Edelman & Scott Brinker: Marketing-Led Digital Transformation, Inside & Out
Rishi Dave & Scott Brinker: Reimagining Marketing's Golden Triangle: People, Process & Technology

10:30 AM-11:15 AM (45 min) Refreshments & Expo Hall Time

11:15 AM-12:00 PM (45 min)     
Marketing
Build Customer Conversations (NOT Impressions): A Keurig Green Mountain Digital Success Story

Technology
Self-Driving Campaigns: What's Real vs. Hype vs. Next

Management
How a $1B Startup Runs Marketing to Lead Digital Transformation

Solutions
Solutions Session Presented by LookBook HQ

Noon-1:30 PM (1 hr 30 min) Lunch, Expo Hall Time

1:30 PM-2:15 PM (45 min)     
Marketing
How Staples Used Martech to Transform Marketing and the Enterprise

Technology
The Right Way to Select Marketing Technology

Management
A CMO, CIO, and CMTO Walk into a Bar: Who Orders, Who Drinks, and Who Pays?

Solutions
Solutions Session Presented by Seismic

2:15 PM-2:30 PM (15 min) Break

2:30 PM-3:15 PM (45 min)     
Marketing
Old Mag, New Tricks: The Economist Drives Relevancy & Results Using Data Science & Persistent Profiles

Technology
Blockchain and the CMO: The Next Era of Marketing

Management
Predicting The Turn: The High Stakes Game of Business Between Startups & Blue Chips

Solutions
Solutions Session Presented by SnapApp

3:15 PM-4:00 PM (45 min) Refreshments & Expo Hall Time

4:00 PM-4:55 PM (55 min)     
Marketing
From Prospect to Reference Customer: Maximize Lifetime Value with Martech
How Philips Developed a Comprehensive Marketing Technology Strategy that Immediately Increased E-commerce Sales

Technology
Intelligent Agents - From Queries to Conversations to Actions, How AI is Changing the Face of Marketing
Next Tech for Marketing

Management
How to Implement Best-in-Class Processes, the Foundation of Your Marketing Operations
Making the Leap from Chief Martech to Chief of Marketing

Solutions
Solutions Session Presented by Marchex

4:55 PM-6:00 PM (1 hr 5 min) Networking Reception

Wednesday, October 4
7:30 AM-9:00 AM (1 hr 30 min) Breakfast & Registration

8:15 AM-8:45 AM (30 min) Breakfast Keynote: TBA

9:00 AM-10:30 AM (1 hr 30 min)     
Keynotes:
Travis Wright: "I Didn't Know Martech Could Do That!"
Brian Kardon, Jon Miller, Mike Volpe and Scott Brinker: Perspectives on the Evolution & Future of Martech from the 3 CMOs Who Launched It

Robert Scoble: The Next Two Clicks of Moore's Law -- Augmented Reality and the Future of Marketing
10:30 AM-11:15 AM (45 min)     

Refreshments & Expo Hall 11:15 AM-12:00 PM (45 min)     

Marketing
GoDaddy Rebuilds Its Marketing Stack to Enable a New Go-to-Market Framework

Technology
Insights from Inside the Marketing Stacks of Red Wing Shoe Co., iCrossing and Entuity

Management
Why Mad Men Now Have a Seat at the Table: Proving Marketing ROI

Solutions
Solutions Session Presented by Informatica

Noon-1:30 PM (1 hr 30 min) Lunch, Expo Hall Time

1:30 PM-2:15 PM (45 min)     
Marketing
How Boston Private Built a Pipeline Martech Stack from Scratch in Under 3 Months

Technology
Creating Next Level Customer Experiences: Why Good AI Requires Great IA

Management
Inside the Search for a Martech Unicorn: How Healthgrades Attracted and Landed Top Martech Talent

Solutions
Solutions Session Presented By SOCi, Inc.

2:15 PM-2:30 PM (15 min) Break

2:30 PM-3:15 PM (45 min)     
Marketing
Creating Superaudiences: Personalizing the Customer Experience

Technology
Digital Marketing and Cybercrime: What Every Marketer Should Know

Management
Mergers and Martech: The Newell Brands Experience

Solutions
3:15 PM-4:00 PM (45 min)     

Refreshments & Expo Hall Time 4:00 PM-4:55 PM (55 min)     

Marketing
Tracing the Constellation: Your Customer Journey Data Trail
Getting Personal - The Rise of The Personal Data Economy and Me2B Marketing & Business Models

Technology
The AI Marketing Machine
TBD

Management
The 0 to 100 Effect
What Would MIT Do? Marketing As System Dynamics

 

Speakers Include:

Anuj Agrawal, CMO Earth Networks
Michael Becker, Managing Partner mCordis & The Connected Marketer Institute
Frank Bifulco, EVP & CMO Staples, Inc.
Anita Brearton, Founder/CEO CabinetM
Scott Brinker, Conference Chair, MarTech & Editor chiefmartec.com
Tony Byrne, Founder Real Story Group
Rishi Dave, CMO Dun & Bradstreet
Randy Delgado, Sr. Director and Global Lead of Strategy CMG
Kyle Duford, Global VP of Digital & Ecommerce Dr. Martens
Jeffrey Eckman, CEO Blue Green Brands, BGC
David Edelman, Chief Marketing Officer Aetna
Dave Edwards, Co-Editor Quartz AI
Helen Edwards, Co-editor Quartz AI
Jeremy Epstein, CEO Never Stop Marketing
Steve Gogolak, VP, Digital Marketing & Client Experience Boston Private
Shawn Goodin, Chief Marketing Technology Officer JP Morgan Chase
Cynthia Gumbert, Head of Marketing Markforged
Jeff Harvey, Director of Marketing Technology Red Wing Shoe Co.
Correy Honza, Director of Marketing Technology Healthgrades
Shawn Kanungo, Senior Manager Deloitte
Ryan Kelly, VP, Marketing Platform GoDaddy
Laurie Klausner, VP World Wide Marketing Entuity
Dave Knox, Managing Director WPP Ventures
Olaf Lenzmann, CTO Market Logic Software
Steve Lok, Head of Marketing and Technology for Global Digital Acquisition The Economist
Sam Melnick, VP, Marketing Allocadia
Victor Misawa, Global SVP of Marketing, Writing Newell Brands
Gerry Murray, Research Manager IDC
Mark Paich, Senior Lecturer MIT Sloan School of Management
Laura Patterson, President VisionEdge Marketing
Mark Pickett, Sr. Director, Customer Analytics, Data Science and BI Staples
David Raab, Principal Raab & Associates
Sai Ravela, Founder & CEO Principal Research Scientist MIT, Department of Atmospheric and Planetary Sciences
Holly Rollo, CMO RSA Security
Donna Sammander, Director of Marketing Technology Sharecare
Robert Scoble, Author The Fourth Transformation
Ryan Scott, VP Digital Operations & Innovation Keurig Green Mountain
Erica Seidel, CEO The Connective Good
Justin Sharaf, Director, Marketing Operations LogMeIn
Neenu Sharma, VP of Marketing Strategy & Operations GE Digital
Steve Sirich, General Manager, Global Search Ads Business Microsoft
Clay Stobaugh, EVP & Chief Marketing Officer John Wiley & Sons (Wiley)
Bertrand Vandewiele, Sr. Director of Marketing Philips NA
Shiva Vannavada, CTO iCrossing
Jay Wilson, SVP, Marketing Platforms & Services Healthgrades
Travis Wright, Chief Marketing Technologist CCP Digital

Other upcoming events

See all
Digital Summit - Chicago
24 October 2017

Digital Summit - Chicago

Digital Summit is where ideas and inspiration are born. Thousands of professionals work directly with industry leading brands learning practical, actionable solutions they can immediately apply back at the office. Brilliant speakers bring phenomenal content on Marketing Strategies, UX & Design, Email, Search, Mobile, Video, SEO and so much more. Digital Summit is not only a place for keeping up with the trends, but also for being an active player in their creation.

Read more
SMX East - New York
24 October 2017

SMX East - New York

Want to succeed in search marketing? Join us in New York City for the world’s largest search engine marketing conference, expo and workshops! Attend SMX East for a deep dive into SEO and SEM tactics that tackle the search marketing challenges you’re confronting and inspire you with new ideas.

Read more
Programmatic I/O Conference - New York
25 October 2017

Programmatic I/O Conference - New York

Join 1,500+ attendees at Adexchanger's Programmatic I/O Conference in New Yorkk - The original and world's largest conference focused on programmatic media and marketing.

Read more
Adtech - London
29 November 2017

Adtech - London

ad:tech London has long been the UK's global gathering of marketing and advertising technology players. Over twelve years later, ad:tech still delivers the global advertisers, tech innovators and media powerhouses who fuel the 'MADtech' conversation.

Read more
An Event Apart - San Francisco
30 October 2017

An Event Apart - San Francisco

An Event Apart San Francisco is three days of intense focus on digital design, UX, and more. If you care about creating the best possible experiences for the people who use your work, and crave concentrated time to level up your skills in the company of your peers, An Event Apart is the conference you’ve been waiting for.

Read more